مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اعتراض به رای

سلام عابر پیاده بودم راننده خودرویی که منو زیر گرفت گواهینامه و بیمه نداشت و از صحنه فرار کرد الان رای صادر شده که راننده فقط نه میلیون ریال جریمه شده
هیچ تشدید مجازاتی براش در نظر نگرفتن چند روزه رای صادر شده و قابل تجدید نظره الان میخوام به رای اعتراض بزنم باید چیکار کنم جمعا سه درصد برام دیه زده. میتونم الان که رای صادر شده اعتراص بزنم و درخواست دریافت خسارت بکنم من شکستگی در ستون فقرات نداشتم. اما ضرب دیدگی ستون فقرات کمری و گردنی داشتم که هنوز کمر درد و احتمالا انحراف ستون فقرات پیدا کردم. راهی برای اعتراض هست الان چرا برای راننده که مجرم شناخته شده هیچ تشدید مجازاتی در نظر نگرفتن

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام باید بدی ی وکیل برات لایحه بزنه بعدشم بفرسنی صندوق از صندوق تامین خسارات بدنی دیه بگیری