مشاوره حقوقی رایگان - تصادفات

با سلام خدمت وکلای عزیز من تصادف کردم و طرف مقابل فوت شده و شخص فوت شده مقصر اعلام شده و تا کارشناس پنج نفره به مقصر بودن ان رای دادن و الان وکیل متوفا اعتراض زده باز سر اعتراض خودشون و درخواست هفت نفره کردن ولی هنوز قاضی نپذیرفته و هم درخواست تجدید نظر کردن برای پنج نفره الان من باید چه کار کنم ؟؟

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

منتظر تصمیم دادگاه باشید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.در زمان حضورکارشناسان درسرصحنه تصادف,شما حضوریابید و واقعیت رابرای آنان بیان کنید.

پرسشگر :

اصلا چیزی به اسم اصلاحیه داریم که سر پنج نفره که رای و صادر کردن بتونن اصلاحیه بزنن ؟

عادل بابایی

عادل بابایی :

بله میتوان درخواست نظر تکمیلی نمود

پرسشگر :

الان هم انگار قاضی تکمیلی قبول کرده ایا میتوان رای و عوض کرد سر تکمیلی احتمالاش چقدره ؟و یکی از دوستان گفته برین شورای حل اختلاف بیان میزان خسارت وارد شده رو ثبت کنن و با تامین دلیل ماشینو درارین ایا اگه اونوخت هفت نفره رو بزنن ماشینو از پارکینگ ک در بیاریم دچار مشکل نمیشیم !؟

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

باید ببنی کارشناسی پذیرفته یا قرار صادر میکند

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

حق تغییرنظریه کارشناسی راندارند ولی ,ارایه توضیح ویا گزارش تکمیلی ,درصورت درخواست طرفین رادارند.