مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن حضانت فرزند

با سلام و خسته نباشید
من یک پسر 2 ساله دارم که از شوهرم طلاق گرفتم و در قبال مهریه بچمو گرفتم الانم حکم دادگاه قطعی شده ولی یه روز که با شوهرم رفتیم دادگاه چون پول نفقه رو نمیداد منم گفتم بچتو بهت پس میدم و رفتیم پیش عریضه نویس و واسمون نوشت حضانت رو و من امضاش کردم و ملا هم امضاش کرد الان بنظرتون برم دادگاه حکم قطعی دادگاه رو ببرم بچه رو به من پس نمیدن ،چون اون خانواده خانواده ی فاسدی ان با عصبانیت تصمیم گرفتم الان خیلی پشیمونم تروخدا کمکم کنید تروخدااا

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورتی که شوهر شما بتواند اثبات نماید که شما با اراده خودتان حضانت بچه را به شوهر سابقتان واگذار نموده اید نمی توانید