مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی دریافت گواهی تاییدیه سرپرستی خانوار برای دختران مجرد

باسلام و عرض ادب
اینجانب برای استفاده از قانون کاهش ساعات کار بانوان شاغل دارای شرایط خاص به شماره .... مورخ 95/6/28 از آنجا که 40 سال سن داشته و تاکنون ازدواج نکرده‌ام و پدر و مادرم هم فوت کرده‌اند، نیاز به دریافت گواهی تأییدیه سرپرست خانوار از دادگاه دارم، به کجا باید مراجعه کنم؟ مراحل انجام کار چقدر طول می کشه؟

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. در صورتي كه ازدواج نكرده ايد و فاقد فرزند و والدين هستيد، گواهي سرپرستي شما معنايي ندارد