مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد در صورت عدم تمکین

پس از عدم تمکین زوجه بعد از حدود 2 سال درخواست ازدواج مجدد دادم و رای هم به نفع من صادر که پس از 20 روز به آن هیچ اعتراضی نگردید میخواستم بدونم کار دیگه ای باید انجام بدم یا با همین حکم میشه دوباره زن گرفت یا از دفترخانه استعلام میگیرن؟چون زوجه درخواست طلاق داده و من هم گفتم که طلاق نمی‌دم و ممکنه که رای طلاق صادر نشه آیا امکان داره که چند ماه دیگه که من بخوام دوباره ازدواج کنم از دادگاه استعلام بگیرن و اونا هم از زوجه بپرسن و بخاطر لجبازی اون بگه برمی‌گردم سر زندگیم؟اگه اینطور بشه که آبروریزی میشه مخصوصا برای خانواده‌ی همسر جدید اگه میشه کامل توضیح بدین ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. امکان ازدواج مجدد فراهم است. ولی تازمانیکه همسر اول از شما جدا نشده، میتواند بازگشت به زندگی مشترک داشته باشد ومنع قانونی ندارد.ودرصورت ازدواج مجدد شما میبایست دوهمسررا اداره نمایید.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام با هپان حکم می توانید مجددا ازدواج نمایید