مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ در فضای باز

با سلام
احتراما به عرض می رساند ملکی دارم که کاربری اداری دارد و ساختمان در حدود 40 درصد عرصه آن احداث شده و 60 درصد به صورت فضای باز می باشد . با توجه به اینکه در ساختمان فضایی برای پارکینگ احداث نشده شهرداری میخواهد جریمه پارکینگ از من بگیرد . از طرفی اینجانب به شهرداری پیشنهاد داده ام که می توانم از فضای باز حیاط برای پارک خودروها استفاده کنم . آیا شهرداری می تواند قانونا این موضوع را نپذیرد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به نظر کمیسیون نهایی دارد.

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
ملک متعلق به شماست و میتوانید از مابقی شصت درصد پارکینک تامین کنید البته با توجه به ظوابط موجود ...خیر