مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری وام

سلام.بنده وام 200 میلیونی که هم وام گیرنده خودم هستم وهم ضامن اداره خودم(حقوق خودم).به دوستم میخواهم واگزار کنم تا او استفاده کندو اقساط آن را هم خودش پرداخت کند
1)برای تضمین یک فقره چک بنفش صیادی بنام خودم میگیرم به مبلغ مجموع اصل و سود وام درسررسید ماه اول که در کارتابل بانکی تایید شده
2)طی یک قرارداد خصوصی دستنویس که در آن مشخص شده که دوستم بازپرداخت اقساط وام مذکوررا در 60 قسط متوالی از سررسید اولین ماه تعهد مینماید و در صورت فوت و یا هر اتفاقی برای دوستم ورثه ایشان بازپرداخت را تضمین میکنندو به امضای دوستم و همسرشان و پدر دوستم رسیده و حق هر گونه اعتراض در مورد بازپرداخت یا ادعای دیگر در این خصوص از خود سلب نمودند.
به امضای دو شاهد هم رسیده
3)دو فقره چک دیگر به مبلغ یک پنحم اصل وام و سود آن به فاصله یکسال از شروع اقساط و دومی به فاصله دوسال از شروع اقساط میگیرم
آیا درصورت عدم پرداخت اقساط توسط ایشان مدارک و مستندات کافی دارم که ایشان خود را به دردسر نیندازد و حتما در سررسید پرداخت کند
لطفا در مورد متن قرارداد خصوصی راهنمایی کنید که قانونی باشد
آیا نیاز هست قرارداد محضر تنظیم شود؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در صورت عدم پرداخت اقساط ، شما به عنوان وام گیرنده مسئولیت پرداخت خواهید داشت
و قرارداد تنظیمی بین شما ، در مقابل بانک قابل استناد نیست