مشاوره حقوقی رایگان - طرح چند خواسته در یک دادخواست

با سلام و احترام
یک قطعه زمین به مساحت تقریبی 400 متر رو از پدربزرگم طی یک خط عادی خریداری کردم.
عموی نامحترم من اقدام به ساخت بنا در این زمین نمود که بنده به ایشان تذکر دادم ولی حرص و آز ایشان چشمش را بر حقیقت بست و به ساخت بنا ادامه داد.
حال سوال من این است در یک دادخواست به صورت هم زمان میتوانم چند خواسته از دادگاه داشته باشم؟
برای مثال اثبات مالکیت ،الزام به تنظیم سند رسمی،خلع ید،تحویل مبیع و اجرت المثل ایام تصرف؟؟؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر خواسته ها مرتبط باشند بله در غیر این صورت خیر