مشاوره حقوقی رایگان - چند خواسته در یک دادخواست

با سلام آیا میتوان در یک دادخواست چند خواسته از قرار اثبات مالکیت ،اعلام بطلان و بی اعتباری عبارت و شرط مندرج در قسمت قرارداد مربوط به ملک ومغازه متصل به آن،اعلام بطلان و بی اعتباری قرارداد وقف مربوط به ملک،قلع و قمع مستحدثات در ملک ودستور فروش مال مشاع را دریک دادخواست مطرح کرد؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشخص نمی‌نمایدبا سلام اگر موضوع خاص یکی باشد می‌توانید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، تنها در صورتی که‌خواسته ها بهم مرتبط باشند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر بهتر است جداگانه مطرح شود مگر انکه لا هم مرتبط و از یک منشا باشند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مرتبط با هم باشند آری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مربوط به یک ملک و قرارداد باشد ممکن است

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر خواسته ها مرتبط باشد بله