مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدر به دختر صیغه شده

من حدود 9 سال دختری که مشکل اخلاقی داشت رو به خواست خودش تحت حمایتو زندگی خودم قرار دادم و صیغه 99 ساله کردم که مدام خیانت و مشکلاتی رو برام میساخت و ابطال میکرد و دوباره بر میگشت و با التماس خواهش و بخشیدنش صیغه میشد و همون آزار و روحیه جسمی جنسی و آبروریزی ارتباط با اشخاص دیگر رو واسم داشت وبا کلی خسارت و اخاذی و درحالی که مشکل اخلاقیش اثبات شدو ازش جدا شدم و حالا متوجه شدم تمام این سالها به مستمری پدرش از بیمه با کلک و حقه میگرفته و الان شاغل وبا صاحب کارش رابطه داره .چطور میتونم به بیمه گزارش بدم تخلفش رو

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید به بیمه اطلاع دهید. ولی باتوجه به ازدواج موقت، معمولا بیمه به ایشان تعلق میگیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بیمه می توانید موضوع را پیگیری کنید و گزارش دهید