مشاوره حقوقی رایگان - مرد مطلقه ام میتوان بعد فوت مادرم که معلم بازنشسته هست حقوقش را بگیرم؟

مرد طلاق گرفته هستم، فرزند ندارم در حال حاضر خانه مادرم زندگی میکنم و از مادرم مراقبت میکنم آیا امکان دریافت حقوق مادرم که معلم بازنشسته هستم را پس از فوت ایشان دارم؟ اگر بلی از کدام ارگان باید اقدام کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر امکان اخذ مستمری مادر برای شما نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمی توانید
مگر تا قبل از مرگ مادر ثابت کنید که از کار افتاده و تحت تکفل وی هستید