مشاوره حقوقی رایگان - در مورد احراز شهادت پدرم

با سلام پدر اینجانب در سال 1364 در حین انجام ماموریت در کمیته انقلاب اسلامی در شهر تاکستان که سرنشین و همراه با تجهیزات نظامی به علت واژگونی ماشین نظامی فوت شدند در سالهای اول در بنیاد شهید به عنوان شهید پرونده داشتیم ولی بعد از دو سال کلا پرونده را در بنیاد شهید بایکوت کردند و حقوق و مزایا بصورت مستمری پرداخت شده ایا ما میتوانیم احراز شهادت پدرم را ثابت کنم با تشکر

پاسخ ها :

سعيد  سواري

سعيد سواري :

با سلام. بايد به طرفيت بنياد شهيد در ديوان عدالت اداري طرح دعوي كنيد