مشاوره حقوقی رایگان - احقاق حق بیمه ی سختی کار

سلام وقت بخیر مدت 12 سال در کارخانه سیمان تهران کار کرده ام و با توجه به اینکه جزو مشاغل سخت و زیان اور بوده است و حق بیمه ان پرداخت نشده است چگونه و کجا می توانم پیگیری کنم که به سوابق بیمه ای اینجانب اضافه گردد با تشکر فراوان

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

از طریق اداره کار و تامین اجتماعی پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره کار بر اساس قرارداد کار خود پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ماده 355 قانون مدنی در این باره مقرر می دارد اگر ملکی به شرط داشتن مساحت معین فروخته شده باشد و بعد معلوم شود که کمتر از آن مقدار است، مشتری حق فسخ معامله را‌ خواهد داشت و اگر معلوم شود که بیشتر است بایع میتواند آن را فسخ کند مگر این که در هر دو صورت طرفین به محاسبه زیاده با نقیصه تراضی‌ نمایند.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا طرح دعوی دراداره کارودرمرحله بعد تامین اجتماعی