مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

با سلام من زمین مسکونی فروختم به شخصی نصف پولش دریافت شده اکنون زمین رو متر کرده میگه از بر زمین چند سانت کم است مشاور املاک هم میگه باید تکلیف چند سانت مشخص شود چیکار باید کرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به میزانی که کم است می توانید از ثمن معامله کم کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ماده 355 قانون مدنی در این باره مقرر می دارد اگر ملکی به شرط داشتن مساحت معین فروخته شده باشد و بعد معلوم شود که کمتر از آن مقدار است، مشتری حق فسخ معامله را‌ خواهد داشت و اگر معلوم شود که بیشتر است بایع میتواند آن را فسخ کند مگر این که در هر دو صورت طرفین به محاسبه زیاده با نقیصه تراضی‌ نمایند.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به قراداد فروش دارد. اگر قیمت مشخص برای هرمتر قید شده کسری قابل مطالبه است