مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام و خسته نباشید
بنده با یک نفر در بنگاه معاملاتی بصورت شراکتی خریدوفروش میکردیم که النهایه اینجانب از نامبرده در فاکتوری 100میلیون به بنده بدهکار شد و از بابت آن بدهی یک فقره چک به مبلغ 150میلیون تومان امانت داد(روی چک امانت نوشته شده بود) که طی 10روز آتی مبلغ دین خود را ادا کند.
طی این 10روز مبلغ50میلیون تومان نیز به بدهی نامبرده اضافه شد و با مراجعه بنده به نامبرده جهت تادیه بدهی نامبرده بیان نمودند که چک امانی را مسترد نمایم تا یک فقره چک جدید و بنام و بتاریخ 2ماهه به اندازه دینشون بدن و منم اینکارو کردم ولی متاسفانه چک برگشت خورد.
حال توی اون فاکتور نوشته شده که بنده 100میلیون طلب دارو وچک 150میلیون تومان در نزد بنده امانت است درحالیکه به شماره چکی اشاره نشده و همان چک امانی بعدا به نامبرده عودت شده و این چک در ید بنده بنام و بتاریخ مشخص هست.
نامبرده اقدام به خیانت در امانت نموده آیا میتونه با اون فاکتور اثبات کنه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. خیر. درصورتیکه شما اثبات کنید موضوع به چه ترتیب بوده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
از بابت 50 میلیون اضافه امکان دفاع ‌توسط شما وجود خواهد داشت
و شما باید مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد