مشاوره حقوقی رایگان - زمین قرضی

سلام پدرم 2 ساله فوت شده و سال 95 یه زمین 2800 متری رو به یک نفر قرض داده نه کل زمین رو نصف زمین رو ولی الان به اون نفر زنگ میزنم و میگم مدارکی که ثابت کنه شما زمین رو خریدی بیار اما نمیاره و میگه سال 95 زمین رو 50 میلیون خریدم حتی به من گفت برو اسناد رسمی فلان شماره و منطقه رفتم و کد ملی شو دادم نوشته شده همچین چیزی ثبت نشده میخواستم ببینم الان رو زمین شکایت تنظیم کنم زمین دوباره به ما برمیگرده چون اون طرف نخریده و قرضی نصف زمین رو برداشته لطفا فقط بگید الان رو زمین شکایت رو ثبت کنم زمین به خانواده ما میرسه؟؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

متوجه قرضی نمیشم!!معامله وقتی شد دیگه قرض ونقد ندارم.اگه مدرکی نداره تصرف کرده وبین وراث تقسیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله اگر پدر شما زمین را نفروخته باشد و شما اسناد مالکیت داشته باشید میتوانید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

اگرواقعآ پدرتان نفروخته الان وراث پدر مرحومتان مالک ملک هستند واگردرتصرف کسی دیگه هست میتونید باشکایت ملک رابرگردونید