مشاوره حقوقی رایگان - بعد پیامک ابلاغیه منتظر پیام احضاریه باشم یا حضوری برم

سلام این پیام اومده و وقتی باز کردم گواهی عدم سازش بود بخاطر درخواست طلاق همسرم و ادرس هم زده بود تو سایت
الان باید منتظر پیامک نوبت جلسه عدم سازش باشم یا خودم حضوری برم اونجا ؟ بازم پیام میاد ؟
دادخواست شماره .....ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 2409 مجتمع شماره بيست و پنج شوراي حل اختلاف شهر تهران ارجاع و با شماره پرونده.... و رمز شخصي ..... ثبت گرديد

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام تا چند روز دیگه پیامک تاریخ جلسه به شما ابلاغ میشود

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام
پرونده درشورای ثبت شده که برای جلسه رسیدگی مجدد پیامک میاد