مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست

دادخواست شماره ............. ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 501 مجتمع شماره يازده شوراي حل اختلاف شهر تهران ارجاع و با شماره پرونده ............ و رمز شخصي…….. ثبت گرديد یعنی چه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سعنی ما دادخواستی ثبت کردی که الان پیامکش اومده که تعیین شعبه شده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پرونده حقوقی شما ثبت شده منتظر پیامک ابلاغیه باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

دادخواست اقامه شده و برای رسیدگی به شعبه ارسال شده

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام ؛
یعنی پرونده ای ثبت شده و برای رسیدگی به شعبه ی مذکور ارجاع داده شده و این پیامک به منظور اطلاع شما از شعبه ای که قرار است پرونده را رسیدگی نماید و همچنین شماره ی پرونده ی شما ، ارسال شده است . چند روز بعد پیامکی دریافت خواهید کرد و‌روز رسیدگی پرونده به اطلاع شما خواهد رسید .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر شما دادخواست داده اید یعنی به اطلاع شما رسیده است که دادخواست شما به فلان شعبه اجرا شده است اگر هم شما دادخواست نداده اید به معنی آن است که شخص دیگری علیه شما طرح دعوا نموده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواستی به نام شما در آن شعبه ثبت شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

منتظر ابلاغیه باشید این یک پروسه قضایی پرونده است

مریم گنجی

مریم گنجی :

صرفا اطلاع رسانی است
منتظر پیامک بعدی جهت تعیین روز دادرسی باشید
بعد از چند روز و در صورت عدم دریافت پیامک
ثنا خود را مرتب چک کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادخواست علیه یا له شما ثبت و به شعبه درج شده در سوال ارجاع گردیده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست ابتدا جهت رسیدکی به شورا ارسال کردیده ابلاغ میکردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یعنی به شورای حل اختلاف ارجاع شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر طرح دعوا نکرده اید ممکن است شخص دیگری علیه شما طرح دعوی کرده است.
وقت رسیدگی دادگاه به شما ابلاغ خواهد شد و روند پرونده را می توانید از طریق سامانه ثنا مشاهده کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست شما رفته شعبه 11 شورای حل اختلاف

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

یعنی شکایتی که انجام شده در شعبه شورای حل اختلاف ثبت شده و وقت رسیدگی به شما ابلاغ میشود

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، یعنی دادخواست شما به شعبه جهت رسیدگی ارسال و ثبت شده‌است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام دادخواست ثبت شده است و به برای مرجع  صلاحیتدار ارجاع داده شده است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. احتمالا اگر خودتان دادخواست علیه کسی نداده اید فردی علیه شما طرح دعوی نموده است

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

ابلاغیه دیگری به شما خواهد اومد

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

یعنی دادخواست شما به شعبه .. ارجاع شده که البته امکانش هست اون دادخواست علیه شما مطرح شده و به اون شعبه ارجاع شده

یک وکیل :

با سلام یعنی دعوی شما به شورای حل اختلاف ارجاع داده شده است

زهرا نوری توران پشتی

سرکار خانم زهرا نوری توران پشتی:

با سلام یک پرونده به نام و کد ملی شما در شعبه مطرح شده است . منتظر پیامک بعدی باشید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

به شورای حل اختلاف ارجاع داده شده است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شما دادخواستی ثبت کرده اید که به شعبه 501 شورای حل اختلاف ارجاع شده است شماره پرونده و رمز شخصی خود را یادداشت و نگهداری کنید و منتظر پیامک ابلاغیه تعیین وقت رسیدگی برای حضور در دادگاه به مانید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواستی که ثبت نموده اید به شعبه مذبور ارجاع شده است و تاریخ و ساعت روز رسیدگی به شما ابلاغ خواهد شد