مشاوره حقوقی رایگان - اقساط معوق بانکی

سلام خدمت شما مشاور محترم
بنده ومادرم آذرماه سال گذشته هردو ازبانک رسالت وام دریافت کردیم البته به روش اعتبارسنجی یعنی 91 میلیون وام مادربود که کلا 55 میلیون پرداخت کردن بقیه رو خودشون برداشتن و57266000تومن هم وام من بود که مبلغ 35 میلیون به دستم رسید وبقیه رو خودبانک برداشت کرد
درهرحال قسط بنده غیر از قسط اول وسیزدهم که 1100000تومن و550000تومن بود ماهی 2500000تومن وکلا 24 ماهه وقسط مادرم هم غیر از قسط اول وسیزدهم که مبلغ 1820000تومن و910000تومن بود ،ماهی 4136300 تومن بود البته هردو وام رو بنده برداشتم ومجمعا ماهی باید 6636300 بپردازم ،،الان بنده هردووامم معوقه داره ومجموعا حدود 33 میلیون
من دوتادرخواست وام دادم وتاییدیه ی یکی ازاونها اومده ولی بخاطر اقساط معوق معطل موندم چیکار میتونم انجام بدم ؟بابت اقساط معوقم ؟
باسپاس از وقتی که برای خواندن پرسش بنده صرف نمودید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید اقساط را به صورت پرداخت کنید