مشاوره حقوقی رایگان - وام بانکی تسهیلات مرابحه بانک ملت

سلام و عرض ادب. به درخواست یکی از دوستان مشترکمون، بنده و سه تن از دوستان دیگرم هر نفر پنجاه میلیون وام دریافت کردیم سال 97. ضامن هر چهار نفر هم همان شخص درخواست کننده بود. سند ملکی ایشان الان در رهن بانک است. الان 30 میلیون قسط معوقه دارد فقط در قرارداد بنده. راهی وجود دارد که وام منتقل بشود به خود ضامن؟ سوال دوم اینکه من میتونم به بانک مراجعه کنم و اعلام کنم که توانایی پرداخت وام رو ندارم و درخواست بدم که از سند ملکی ضامن استفاده کنن ؟ سود وام هر سال به کل وام اضافه میشود . راه خلاص شدن از این وضعیت چیست. با تشکر فراوان از شما.

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر وام منتقل نمیشود . شما فقط حق مراجعه به ایشان دارید