مشاوره حقوقی رایگان - بازپرسی

با سلام
شخصی علیه بنده شکایت واهی مطرح نموود و چندین شاهد معرفی نموده و مدعی شده که بنده به نسب به ایشان توهین ، افترا، تهدید به مرگ و حتی ورود به عنف نموده است،چند روزی است که کیفرخواست توسط دادستان صادر شده است و هیچ اطلاعاتی از مفاد اون ندارم جالب هم این است که اصلا جهت توضیحات و انجام دفاع از اتهامات توسط بازپرس به اینجانب هیچ ابلاغی انجام نشد و جلب دادرسی نیز دادستان کیفر خواست صادر کرد.
راهنمایی لطفا بفرمایید راهکار قانونی چیست جلوی این ادامه رسیدگی را بگیرم و دعوا رد شوود....

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده نیازمند بررسی مدارک ومستندات است. بهتراست با وکیل مشورت کنید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام ، اوراق و محتویات پرونده باید بررسی گردد.