مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف هنگام خروج از پارک

ماشینم در پارک بوده و وقتی اقدام به خروج کردم یک دفعه ماشینی برای پیاده کردن فرزندش برای مدرسه با سرعت به صورت کج جلوی ماشین من آمد من که در حال درآمدن از پارک بودم به جلوی گلگیر سمت راننده زده وصحنه تصادف بهم زده و کارت گواهینامه را به من داده الان می گوید صحنه را درست کنیم تا پلیس بیاد ببینه کی مقصر.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

افسر راهور مقصر حادثه را تعیین می‌کند ولی در حالت کلی ماشینی که در حال عبور است �بت به خودرویی که در حال خروج از پارک می‌باشد حق تقدم دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند؛
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار گردد یا لایحه تخصصی تنظیم شود….