مشاوره حقوقی رایگان - بیمه سرباز فراری

سربازی فراری میشه بیمه شود؟

پاسخ ها :

بیمه سرباز فراری بیمه سرباز فراری

سوالات مرتبط

سرباز فراری
سلام خسته نباشید من الان چند ساله سرباز فراری هستم و شرکت میخواد بیمم کنه میتونم بیمه بشم ؟؟...
سرباز فراری
من دوستم سرباز فراری هست میخواست بدونه آیا میتونه بیمه بشه یا نه؟ممنونم...
شروع بیمه برای سرباز فراری
پسرم‌ 26ساله است سربازی نرفته و هیچ اقدامی برای خدمت نکرده از جمله پر کردن دفترچه سربازی و گمونم سرباز فراری حساب میشه آیا میتونه از جانب کارخونه و کارفرمایی که مشغول به کاره بیمه تامین اجتماعی ب...
بیمه
باسلام کارفرما مدت 6 سال است خودش را بیمه نکرده و حال با پایان کارش و تسویه حساب، مدعی حق بیمه خودش است و مدعی است اگر شکایت کند از او حمایت خواهد شد آیا قانونی است؟...
بیمه
بعد چند مدت کار کردن در یک اداره یا شرکت بدون بیمه، میتوان در مورد بیمه نکردن شاکی شد؟...