مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل ملک خریداری شده توسط فروشنده

با سلام.سال 97 یک واحد آپارتمان خریداری نمودم.بدلیل عدم تحویل آپارتمان (تکمیل شده و فقط دارای نواقصی همچون کابینت و روشویی و پکیج) و فاقد سند ناگزیر به شکایت علیه فروشنده شدم.امسال با رای دادگاه اعلام نمود که ایشان باید سند را تنظیم نماید و واحد را تحویل دهد. یعنی حکم قطعی داده شده.اما فروشنده هیچ عکس العملی نشان نمیدهد.دادگستری لاهیجان به من اعلام نموده که تنها راه حل در حال حاضر این است که من بعنوان خریدار با هزینه شخصی خودم اقدام برای اخذ سند برای هر چهار واحد نمایم(یک واحد مال من است) و برای کل ساختمان پایان کار بگیرم و خسارات ماده 100 و هزینه ها را بر عهده بگیرم و نواقص واحد را نیز تکمیل نمایم و با تحویل فاکتور به دادگستری ، بعد از تکمیل واحد و اخذ سند هزینه ها را خود دادگاه از اموال ایشان مصادره مینماید.پرسش من این است که آیا هیچ راه حل دیگری وجود ندارد؟ و حتما می بایست این هزینه ها توسط من برای کل ساختمان انجام شود؟ اگر شخصی است استطاعت مالی را نداشته باشد باید چه کند؟ اجرای احکام دادگاه می‌گوید این یک خلا قانونی است و راه دیگری نیست. شما هزینه کنید (میلیاردها تومن هزینه دارد) ما بعد از ایشان میگیریم!

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مالکین کل ساختمان هماهنگ کنید تا هزینه ها تقسیم شوند راهی جز این وجود ندارد