مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام.
من یک وام گرفتم و ضامن من یک نظامی باز نشسته شد به دلیل رفت و آمد اطمینان داشتم قرارشد50ملیون نامه نفری 25 ببریم .من هم سفته 50ملیون سفته سفید دادم وهم کارت وام بیاد داخلش به صورت امانت.حالا ایشان همه 50 ملیونه کشیده وهم سفته لای اونه بعداز 45 روز می گه پشیمان شدم یک ضامن بیار بجای من در بانک من پس می دم همه جا آشنا داره حتی دادگاه راضی ها رابطه داره. من چه کنم.
ممنون از وقتی که برای من می گذارید و ممنون.

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

جهت بررسی دقیق موضوع پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ایشان بعد از ضمانت بدون رضایت شما وبانک امکان انصراف ندارد.
بابت وجه دادخواست مطالبه علیه ایشان مطرح کنید.