مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحمل حبس

بنده 8 ماه پیش تصادف کردم که منجر به شکست شدن دست و پام از چند ناحیه و ایجاد جراهات شدید گردیدم، بعد از تصادف دچارتنگنای شدید مالی شدم و توان پرداخت چک هامو نداشتم به تحریک دایی خانمم چک دادم که اون بره تریاک محلی بخره وبفروشه به دوست اصفهانیش،8کیلوجنس آوردگذاشت خونه ما فرداش مامورها ریختن و منکه توان حرکت و راه رفتن نداشتم شدم متهم اصلی و با قرار وثیقه آزادشدم ودنبال کارهای درمانم رفتم ودایی هم شبانه مال و زندگیشوجمع کرد و فرار کردوشماره و آدرسی هم ازش موجود نبود،بعد از چند ماه قاضی5سال حبس تعزیری و 15میلیون جریمه و 70ضربه شلاق رو برام صادر کرد،اعتراض دادم که چون سوسابقه کیفری ندارم و تو شهرمون همه منومیشناسن کسی نیست ندونه شغلم چی بوده و هست،بعداز8ماه بهبودی در پام حاصل نشدو پزشکی قانونی4ماه دیگه طول درمان داده که اگر بهبودنیافتم نقص عضو دائم رو تایید کنه و چون مفصل زانو و کشکک پام خیلی آسیب دیده ( حتی توان دستشویی رفتنم ندارم و از لگن استفاده میکنم) اول درخواست تخفیف مجازات و بعد به خاطر عدم توانایی تحمل حبس تقاضای تعلیق یا تبدیل مجازات رو دادم،لطفا راهنمایی بفرمایید چطور میتونم از حبس معاف بشم چون حقیقتا هر چقدر زمان میگذره شانس بهبودم کمتر میشه وهمسرم هم متارکه کرد و دختر خردسالی دارم که اونم تنها و بدون سرپرست میمونه،خواهش میکنم بخاطر خدا راهنماییم کنید،بخدا پول ندارم وکیل بگیرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و