مشاوره حقوقی رایگان - اتهام کلاهبرداری

با سلام و خسته نباشید در خصوص یک مورد پرونده کلاه برداری اینترنتی که فردی در فضای تلگرام آگهی استخدام داده بوده و خود را تاجر معرفی کرده بوده و متاسفانه بنده به دلیل تنگنای شدید مالی فریب وی را خوردم و و طی فقط دو روز برایش ارز تهیه کردم که بعد فهمیدم پولهای هک شده از حساب مردم بوده در مورد یکی از شاکیان ابلاغیه صادر شده و از اتهام دسترسی غیر مجاز به سیستم های یارانه های تبریه شده ام ولی برای اتهام کلاه برداری قرار جلب به دادرسی صادر شده ، آیا در صورتی که در این دادگاه هم تبرئه شوم به رد مال ممکن است فقط محکوم شوم؟ و اگر به رد مال فقط محکوم شوم سابقه کیفری در سوابقم درج خواهد شد؟
مدارک‌کافی به نظرم برای دفاع دارم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت داشتن مدارک کافی و صدور رای به برائت، محکومیت یا رد مالی ندارید.
درصورت محکومیت سابقه کیفری دارد