مشاوره حقوقی رایگان - جرم کلاهبرداری

سلام من 3500 گرفتم از یکی نتونستم بدمش الان شکایتم کرده برام زدن کلاهبرداری و سو استفاده الان نمیدونم چیکارکنم میترسم برم دادگاه اخه جایی که کارمیکردم بیکارشدم یجا دیگه میخوام برم سرکار پولشو بدمش حدودا یکماه طول میکشه یعنی تا بعد عید بعدمن 8اسفند دادگاه دارم ایا میتونم حرکتی بزنم یا وقتم میدن

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شخصا یا توسط وکیل اعتراض بزنید کلاهبرداری شرایطی دارد چنانچه مشمول شرایط نباشید طلبکار باید اقدام حقوقی را پیگیری نماید

محمدباقر حیدری

جناب آقای محمدباقر حیدری :

با این توضیحات مختصر نمی توان نظر قطعی داد، لطفا مشاوره تلفنی بگیرید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
دادگاه تشریف ببرید واز خودتان دفاع کنید
در غیر اینصورت ممکنه جلب شما رو بگیرند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سوال ابهام دارد، کلاهبرداری که نیست شما حتما برو دادگاه و از خودت دفاع کن، خیلی بهتره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرض گرفته باشید کلاهبرداری محسوب نمی شود و می توانید در جلسه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما به دادگاه مراجعه نمایید و از خود دفاع نمایید در غیر این صورت ممکن است حکم محکومیت شما صادر گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید جرمي واقع شده است یا خیر
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با حضور در دادگاه از خود دفاع کنید چون جرم کلاهبرداری دارای شرایطی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر پرونده در دادسرا مطرح است رسیدگی طولانی است و تا بعد از عید هم طول می کشد در جلسات حاضر شوید ضامن هم ببرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در کلاهبرداری باید سوء‌نیت و مانورهای متقلبانه قبل از تحصیل مال ثابت شود والا منع تعقیب میخورد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با ارائه اسناد و مدارکی دال بر عدم وقوع جرم و صرفاً اختلاف حساب بودن این مبلغ از خود دفاع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت ابلاغ حاضر شوید اگر صرفا بدهی بوده شکایت رد میشود

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام ؛
برای پاسخگویی به سوال شما نیاز به اطلاعات بیشتری است . این که شیوه ی اخذ پول و دلیل آن چه بوده باید بررسی شود . مشخص نیست که مبلغ مذکور را به عنوان قرض گرفته اید یا به جهت دیگر . در نتیجه ، تا مادامی که در عمل شما حیله و تقلبی نباشد و سونیتی محرز نگردد ، محکوم به مجازاتی نخواهید شد . بر همین اساس همه چیز بستگی به شیوه ی اخذ مبلغ مذکور دارد ؛ چنانچه مبلغ را به عنوان قرض دریافت نموده اید ، فاقد وصف کیفری است و صرفا جنبه ی حقوقی دارد . بهتر است با یک وکیل به صورت حضوری یا تلفنی گفتگو کنید و ماجرا را کاملا توضیح دهید و راهنمایی اخذ نمایید و سپس به شعبه ی رسیدگی کننده مراجعه کنید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

نگران نباشید دفاع کنید موضوع جنبه حقوقی دارد با این اوصاف

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام جلسات را شرکت کنید تا جلب نشوید تا اون زمان که مبلغ را با وی تسویه کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

اگر قرض گرفته باشید کلاهبرداری محسوب نمی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوعی که شما الان بیان کردید بیشتر جنبه حقوقی دارد اگر ر کلاهبرداری از شما شکایت شده است می بایست جزئیات را شرح دهید تا بتوانم با توجه به آن شما راهنما

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جای نگرانی ندارد چرا که جرم کلاهبرداری دارای ارکان خاصی است و اثبات آن سخت است ایشان باید تحت عنوان مطالبه وجه از شما شکایت می کرد نه کلاهبرداری
در حالت کلی اظهارنامه ای برای این شخص ارسال کنید و عنوان نمایید مبلغ 3900 را طی یکماه آتی عودت خواهید داد
توجه داشته باشید اصل بر برائت می باشد و شاکی بعنوان مدعی باید بدوا ادعای خود را در این خصوص اثبات کند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کلاهبرداری شرايط دارد. از جمله شرايط کلاهبرداری این است که او را فریب بدهید و پولش را بگیرید.
اگر اینکار را کرده اید محکوم میشوید و مجازات و زندان میروید اما اگر نکرده اید از نظر کیفری محکوم نمی‌شوید فقط از نظر حقوقی باید پول او را پس بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه مراجعه نمایید و از خود دفاع نمایید در غیر این صورت ممکن است حکم محکومیت شما صادر گردد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

به شعبه جهت دفاع مراجعه کنید و اعلام نمایید پول قرض بوده و برمیگردانم

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام ‌ بسته به موضوع و شرایط داره
مشهد هستید درخدمتم 09155077604