مشاوره حقوقی رایگان - دلیل برداشت از حساب بانکیم از طرف شورای حل اختلاف

سلام 12سال پیش مبلغ 1/5میلیون چک بلامحل نزد شخصی داشتم که برگشتم خورده بود تا به امروز هیچ خبری نشد تا اینکه امروز یه پیا‌م اومد که از طرف شورای حل اختلاف از یکی دیگه از حسابهام پول کسر شده بعد گذشت اینهمه سال این مسیله صحت قانونی دارد و در ضمن اینکه با شخصی که چک دستش بود به توافق رسیدیم و من از سر دوستی ‌دوری که بینمون بود نرفتم لاشه چک رو بگیرم ایا ایشون میتونه الان اقدامی کرده باشه