مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه

سلام .
من به فرش فروشی مراجعه کردم و مبلغ یک میلیون و پنجاه هزار تومان بیعانه دادم برای فرشی که قرار شد یکی دو روز بعد طرحش رو تایید کنم تا برام سفارش بدن اما من منصرف شدم و بعد دوهفته از فرش فروشی بهم زنگ زدن که چی شد ؟ بهشون انصرافمو اعلام کردم، گفتن پس بیاید کاراشو انجام بدید، حالا میخوام بدونم قانونی واسه معامله ای که صورت نگرفته وجود داره؟ ایا اونا حق دارن از پول من کسر کنن درصورتیکه سفارش ثبت نشده .... و پول من دوهفته ام تو حساب اونا مونده
تشکر...

پاسخ ها :

نرجس نورمحمدی

سرکار خانم نرجس نورمحمدی :

باسلام
درصورتی که قرارداد مکتوبی در این خصوص فی‌مابین شما وجود نداشته باشد و فرش‌فروشی بابت ثبت سفارش شما متحمل هزینه یا خسارتی نشده باشد امکان کسر مبلغ از وجه پرداختی شما وجود ندارد و مبلغ پرداختی باید عینا به شما مسترد گردد و درصورت عدم استرداد امکان طرح دعوی ازطریق شورای حل اختلاف وجود دارد
لازم به ذکر است که بار اثبات ادعای وجود هزینه یا خسارت در این مورد برعهده صاحب فرش‌فروشی است