مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه

سلام و عرض ادب
10 روز پیش یک مشتری محصولی رو انتخاب کرد و مبلغ یک میلیون تومان بابت بیعانه به حساب واریز کرد و قرار شد تا 3 روز الباقی مبلغ پرداخت کنه ولی بعد از 3 روز خبری نشد و پیگیر شدیم و گفتن 3 روز بعد میام ولی باز هم نیومدن و یه 3 روز دیگه مهلت گرفتن ولی الان میگن نتونستم پول جور کنم و منصرف شدم! آیا من باید مبلغ بیعانه رو پس بدم یا بیعانه رو بردارم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما باید مبلغ بیعانه را مسترد نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اگر مبلغ بیانه شامل هزینه‌هایی برای شما نبوده می‌بایست مسترد نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

باسلام احتراما میتوانید ادعا نمایید که مبلغ مذکور بابت قسط اول ثمن معامله بوده و با انجام معامله این مبلغ دیگر قابل استرداد نیست و ایشان میبایست الباقی ثمن را بدهد و پس از ان جنس را تحویل بگیرد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اگر قراردادی باشد طبق قرارداد اگر نباشد درصورتی که ضرری نکرده باشید باید برگردانید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

شما می توانید الباقی ثمن معامله را مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق توافق باید عمل بشه.
اگر شرط شده باشد بیعانه خسارت عدم ایفای تعهد است می توانید به عنوان خسارت بردارید اگر قید نشده باشد چنین حقی ندارید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر توافقی در این زمینه حاصل نشده است و خسارتی از این باب به شما وارد نشده است شما بایستی مبلغ بیعانه را مسترد بفرمائید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شما هیچ حقی در بیعانه ندارید و قطعا باید پس بدهید.