مشاوره حقوقی رایگان - سیلی زدن

با سلام و خسته نباشید ،پدر ،دختر بچه ای 12 ساله شاکی من شده که دخترش را دو عدد سیلی زده ام که نامه پزشک قانونی هم براش چهار دهم درصد بعلت تورم خفیف گونه ها دیه کامل انسان را تایید نموده اگر من در دادگاه محکوم بشم ،،،،محکوم به چه حکمی میشوم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
محکوم به تادیه دیه و نهایتا جزای نقدی بابت توهین عملی یا ایراد ضرب و شتم
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.