مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار

من نصاب کابینت هستم. برای انجام کار توسط خانم ایکس ب منزل اقایی ایکس معرفی شدیم. من قرار با هیچ کدام ندارم.
ولی خانوم ایکس کار برداشت با اقای ایکس ک باشه قرداد رسم نیست ی چیز بین خودشون تنظیم کردم از قیمت و زمان تحویل همین.... بند در حین نصب از نردبان سقوط کردم. و کف پام شکست. چون اولش درد نداشت متوجه نشدم بعد خودم بیمارستان مراجعه کردم ک شکسته
الان اون خانوم گردن میگیره نع اقا
من شکایت کردم مراحل قانونیش طی میشه. فقط میخوام بدونم اون اقا یا خانوم محکوم میشن ب درصد دیه کار ندارم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر کارگر بدون بیمه در حین کار صدمه و آسیبی ببیند، باید رابطه کارگری و کارفرمایی ثابت‌ شود و مشخص شود که کارفرما در آسیب وارده مقصر بوده است؛ در این صورت کارفرما در تمام هزینه ها مانند هزینه پزشکی، نقص عضو، فوت، و حتی هزینه کفن و دفن نسبت به سهم تقصیر خود مسئول است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانونا مالک ملک مسئول است