مشاوره حقوقی رایگان - استفاده ازبیمه بیکاری

باسلام بعد 12سال سابقه به جهت استفاده ازمرخصی زایمان کارفرما نیروی جدید جایگزین کرده وتلفنی اعلام عدم نیاز به من کرده تاپایان اسفندماه 1402قرارداد کاری دارم و26اسفندماه مرخصی زایمانم تمام میشه ایا بلافاصله بعداتمام مرخصی زایمان میتونم ازبیمه بیکاری استفاده کنم واینکه ایا میتوان ازکارفرما جهت اوردن نیروی جایگزین مجزاشکایت کرد؟ممنون

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

موارد زیر مشمول دریافت بیمه بیکاری نمی‌شوند:

بازنشستگان و از کار افتادگان کلی، مشمول بیمه بیکاری نمی‌شوند.
صاحبان حِرف و مشاغل آزاد و بیمه‌شدگان اختیاری، مشمول بیمه بیکاری نمی‌شوند.
اتباع خارجی مشمول بیمه بیکاری نمی‌شوند.
کسانی که به هر دلیل استعفا داده‌اند.
کسانی که به هر دلیل ترک کار کرده‌اند.
افرادی که کارفرما حق‌بیمه بیمه بیکاری آنها را پرداخت نکرده باشد.