مشاوره حقوقی رایگان - خرید آپارتمان قولنامه ای.انشعاب اب

سلام.برج 10سال1401اپارتمان قولنامه ای خریداری شده.در قولنامه کلیه امتیاز آب برق وگاز به صورت جدا از دیگر واحدها ذکر شده.درهنگام تحویل با نشان دادن کنتور آب وبرق وگاز و همچنین وصل بودن این سه اشعاب آپارتمان تحویل من شده.بعدمدت یک سال که فروشنده وسازنده از این آپارتمان‌ها رفته.متوجه شدیم واحد ما داری انشعاب آب و گاز نمی‌باشد وفروشنده کنتور همسایه ها هنگام خرید نشان داده واصل انشعابات هم به صورت غیر مجاز از واحدهای دیگه بوده.اقدام قانونی که اینجانب میتوانم انجام دهم را لطفا بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید دردادگاه به استناد مبایعه نامه الزام ایشان را به نصب انشعابات بخواهید