مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شاکی دوباره

من در پرونده توهین و افترا و تهدید به قتل در شعبه دوم بازپرسی پروندم ارجاع شد به دادسرای کیفری دوم الان همون شاکی دوباره شکایت کرده بابت مزاحم تلفن و تهدید به قتل که ابلاغیه صادر شده و مهلت پنج روزه داده که در صورت حضور جلب صادر میشود من که الان با فیش حقوقی بابت پرونده قبلی آزادم مگه میشه دوباره همون شاکی ازم شکایت کنه

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

امکان دارد مجددا توهین و مزاحمت ایجاد شده باشد

نرجس نورمحمدی

سرکار خانم نرجس نورمحمدی :

سلام
امکان طرح شکایت مجدد با دلایل جدید وجود دارد و درصورت حضور در دادسرا برای شما قرار تامین جدید صادر میشود
البته هر طرح شکایتی لزوما به نتیجه نمیرسد و نیازمند اثبات ادعا برمبنای ادله قانونی ازسوی شاکی است