مشاوره حقوقی رایگان - 70 میلیون تومان دین حقوقی

من یه پرونده داشتم 35 میلیون که با شریکم ازم کلاهبرداری کرد بعد از سه سال محکوم شد و حکم جلبشو گرفتم و الان زندان هست برای یک ماه دیگه دادخواست اعسار داده و به پرداخت 70 میلیون تومان محکوم شده با خانوادش خواستم توافق کنم خودشون گفتن 40 تومن میدیم 20 تومن نقد و 20 تومن هم 10 تا چک 2 میلیون من هم به شرط اینکه اون 10 چک رو با سفته 80 میلیونی که یه نفر هم ضامنش بشه قبول میکنم اونام اول قبول کردن اما الان زدن زیرش به نظرتون من چکار کنم برای اعسار میشه کاری کرد که اعسارش قبول نشه براش زدن که الان شاکرده ماهی دو میلیون حقوق میگیره و اینکه چطور براش پیش و اقساط میکنن
خیلی ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

نرجس نورمحمدی

سرکار خانم نرجس نورمحمدی :

باسلام
درصورتی که شرایط مقرر در قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی در باب اعسار را نداشته باشد(متن قانون در اینترنت وجود دارد) امکان رد اعسار وجود دارد و درصورت پذیرش اعسار شرایط پرداخت و میزان اقساط را دادگاه تعیین میکند که قابل اعتراض در دادگاه تجدیدنظر است