مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

سلام وقت بخیر ی سوال داشتم ممنون میشم اگه ممکنه جواب بدید
بنده ضامن یکی شدم ایشان اقساط رو نمیده الان من میخوام وام بیارم بدهکار بانکی شناخته میشم و هرکاری هم میکنم ایشان راضی به پس دادن وام نیست راهی هست خودم وام رو بدم بعدش ازش پس بگیرم ممنون میشم کمکم کنین خیلی گرفتار این موضوع هستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضامن ابتدا مبالغ را تسویه باید کند و سپس علیه وام گیرنده دادخواست دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله می‌توانید وام را بپردازید و دادخواست مطالبه وجه به علت ایفای دین و ضمانت از ایشان دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما میتوانید اقساط معوقه را پرداخت نمایید
و بعد دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه اقامه نمایید