مشاوره حقوقی رایگان - هبه

سلام وقت بخیر
خانه ی پدری قراره توافقی بنام فرزند بخورد
فقط سند منگوله داره و60 روز طول میکشه تا سند بیاد
از وقتی که رفتن دفتر اسناد انتقال دادن اون ملک دیگه برای فرزنده هست؟
حالا اگه سند تک برگ طول بکشه آماده شه مهم هست یا نیست؟
باید سند دست فرزند باشه که ادعا مالکیت کنه؟یا از وقتی که دفتر اسناد انتقال مالکیت دادند ملک برای فرزنده؟
و فرزند امکان فروش ملک یا انتقال مالکیت دوبارش رو وقتی که هنوز سندش آماده نشده رو داره؟
چون پدر این خانواده اعتیاد دارد و وضعیت دشوار است اگه مسئله ایی پیش بیاد
پدر میتواند ادعا کند این بنام زدن (هبه) بوده و میخواد پس بگیرد ملک رو؟؟؟(چون پولی رد و بدل نشده)
برای جلو گیری از این ادعا باید ملک را بفروشند یا دوباره انتقال مالکیت بدهند که در صورت ادعای هبه امکان برگرداندن ملک نباشه؟
و اگر در عوض ملک مقداری طلا به پدر پرداخت کنند دیگر ادعای هبه منتفی است؟
اگر خدایی نکرده به دادگاه برسد میشود اثبات کرد که طلا داده شده بابت ملک؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگو دارد تماس بگییرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
از زمان انتقال در دفترخانه اسناد رسمی ، انتقال گیرنده مالک محسوب می‌شود

با شرایط خاصی امکان ابطال انتقال سند رسمی وجود خواهد داشت و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد