مشاوره حقوقی رایگان - رای قاضی

آیا رای قاضی بلافاصله در سیستم ثنا ثبت میشود؟

پاسخ ها :

رای در سامانه ثنا سامانه ثنا

سوالات مرتبط

عدم وجود رای در سامانه ثنا
با سلام خدمت وکلای محترم پرونده ای در دیوان عدالت دارم طی مراجعه حضوری که چند روز پیش به شعبه داشتم ،بیان کردن رای به نفع شما صادر شده، ولی در سامانه من درج نشده آیا با تاخیر درج میشود؟؟...
رای ثبت نشده
سلام پرونده ای در کرج دادگاه کیفری دارم یکسال قبل در آخرین جلسه دادگاه قاضی رای را شفاهی گفت و گفت برید تا رای در سامانه ثبت بشه، بخاطر مشکلات متعدد و بیماری اصلا نتونستم دیگه به دادگاه سر بزنم، داخل ...
عدم وجود رای در سامانه ثنا
با سلام. این متن برای من اومده ولی هیچی در ثنا نیست. یعنی وقتی حکم بیاد دوباره برای من پیام میاد یا باید برم دادگستری؟ در مورد پرونده شماره ... با رديف فرعي ... در شعبه 21 ديوان عالي، راي صادر شد. این...
سامانه ثنا
با سلام. چرا با وجود دریافت اس ام اس صدور رای، رای صادره در سامانه ثنا موجود نبود؟...
در مورد رای صادره
این پیامک بهم اومده ولی در سامانه ثنا چیزی به عنوان ابلاغ صدور رای نیست چقدر طول میکشه تا در ثنا وارد بشه در مورد پرونده شماره با رديف فرعی 3 در شعبه 102 كيفری دو - دماوند رای صادر شد...