مشاوره حقوقی رایگان - رای ثبت نشده

سلام
پرونده ای در کرج دادگاه کیفری دارم یکسال قبل در آخرین جلسه دادگاه قاضی رای را شفاهی گفت و گفت برید تا رای در سامانه ثبت بشه، بخاطر مشکلات متعدد و بیماری اصلا نتونستم دیگه به دادگاه سر بزنم، داخل سامانه هم هیچ رایی وجود نداره و فقط همون ابلاغیه های قبلی هست در اطلاع رسانی اشخاص هم در خصوص این پرونده فقط نوشته فاقد موضوع فعال است و مختومه شده، تعداد شاکیها و تعداد متهمین هم زیاد بودند، این به این معنا هست که رای صادر شده و به من ابلاغ نشده؟ یا هنوز موضوع ادامه داره؟ فقط از طریق مراجعه حضوری میشه فهمید ؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

مراجعه حضوری کنید احتمالا با توجه به تعداد شاکی ومتهمین پرونده منجر به صدور رای نشده