مشاوره حقوقی رایگان - استعلام ازدواج قبلی همسر

سلام من یک ساله که با دختر خانومی ازدواج کردم بعد از عقد متوجه رفتار پرخاشگرانه با مادر و برادرانش شدم
زوجه اعلام کرده بود که طبق نامه پزشک پرده ارتجاعی دارند و بعد از اینکه منو فریب داد برای انجام رابطه متوجه شدم از قبل بکارت نداشته و بدون دلیل مهریه اجرا گذاشتن ودر عقد طلب مهریه کردن و حساب بانکی و خودرو من رو توقیف کردن حتی با برخورد هایی که داشته خیلی شک دارم که ازدواج دومشون هست ویا شغلش ازدواجه چجوری باید بفهمم ازدواج مجدد داشتن یا خیر

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

همه این موارد و ادعای نداشتن بکارت!
یا حتی فساد زوجه!؟
موجب قانونی و رافع مهریه و صداقت تعیین شده نیست
مهریه را بپردازید یا توافقی طلاق بگیرید

عالیه سادات میرحسینی

سرکار خانم عالیه سادات میرحسینی :

سلام
اگر ازدواج دائم باشه که ثبت میشه
ولی اگر موقت باشه ممکنه ثبت هم نشده باشه

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام درصورت وجود مدارک می تواتید تحت عنوان تدلیس در ازدواج شکایت نمایید