مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه سرمایه گذاری

با سلام خدمت وکلا های عزیز
بنده مبلغ 150میلیون تومان بابت سرمایه گذاری در ارز دیجیتال به یک نفر دادم
که بعد از سه ماه به بنده در اس ام اس گوشی گفت که تونستم با پول شما یک میلیارد سود کنم ولی دروغ میگفت و هیچ سودی کسب نکرده بود الان شکایت کردم ایا میتوانم علاوه بر اصل سرمایه همون سودی که گفته بود را هم ازش بگیرم

پاسخ ها :

مطالبه وجه سرمایه گذاری سرمایه گذاری در ارز دیجیتال سرمایه گذاری