مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه سرمایه گذاری

باسلام امضا قراردادنامه شب انجام شد وپس از چند روز تحویل گیرنده توسط وکیل خود با پرینت خود چاپ نمود
‌بعد چند روز از وکیل خود متنی را دریافت و با پرینت خود چاپ و در دو برابر صورت پذیرفت حالا بعد چند سال میگوید نه امضای من هست نه تو شه و این که بنده چون روابط دوستی که هر هفته به منزل می آمد به ایشان میگفتم این مبلغ توافقی که در هر شش ماه قرار بود بریزید چرا واریز نمیکنی و از این که مستاجر بودم برگه را داخل یکی از کتاب های دانشگاهی خود گذاشته بودم ‌فراموش کردم پایشان ارتباط خودش را با من قطع کرد وبا خط‌های مختلف زنگ میزدم من را مسخره میکرد و این که توسط یکی از دوستان برای شب عید تماس گرفت که در دیسکو ژاپن بود در همان لحظه گوشی رو گرفتم بهش گفتم با سرمایه من داری تفریح میکنی ‌چیزی برای من واریز نمیکنی در جوابم گفت برو پی کارت هیچ غلطی نمیتونی بکنی و این که مصرانه دنبال کاغذ هستم طی چند ما حدود یک سال گشتم ‌پیدا کردم و این که وقتی مبلغ مالی را به ایشان دادم به دلار بود ‌رشته کاری ایشان در راستای ارز دیجیتال ‌دلار و حتی مزرعه هم داشت که به بنده پیشنهاد کرد بنده جواب رد دادم و این که حال چگونه باید درخواست طلب خودم را از ایشان بکنم ‌بگیرم و طبق پرس و جو نسبت به این موضوع ایشان خودرا به مردها نزدیک میکرد ‌میکند ‌سرمایه آن ها را به یغما میبردخواهشا درست راهنماییم کنید...

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که میتوانید اثبات کنید دادخواست مطالبه بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات بایستی مورد بررسی و مطالعه قرار گیرند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اسناد و مدارک به دقت بررسی شود