مشاوره حقوقی رایگان - آسیب دیدگی

سلام. حدود 4 سال پیش طی یک حادثه‌ای توسط یک نفر محکم به زمین هل داده شدم و استخوان ترقوه و کتفم دچار آسیب شد. هنوز بعد از سال ها اسخوان کتفم بیرون زدگی داره و بعضا درد داره. از نظر فکری و روحی روانی هم مشکل دارم و نمیتونم کنار بیام. از اون فرد هم اسم و نشانی ندارم. چطور میتونم اقدامی کنم؟ کجا و چطور میتونم برای دیه و شکایت کاری کنم راهی هست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چون سالیان سال از آن مورد گذشته است دیگر امکان شکایت وجود ندارد