مشاوره حقوقی رایگان - اسقاط کافه خیارات

سلام
در پرونده ای شاکی و متهم باهمدیگر شراکت داشتند.شاکی به متهم وکالت نامه تام الاختیار ثبتی داده است و اسقاط کافه خیارات خصوصا خیار غبن هرچند فاحش و‌سلب نمودن هرگونه ادغام اعتراضی احتمالی و بعدی.
الان شاکی برعلیه متهم به اتهام کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع شکایت کرده است
این درحالی است شامی با اکاهی کامل با متهم معامله شراکت کرده است.
ایا بااین شرایط و بااین وکالت نامه ثبتی، شکایت شاکی نسبت به متهم باطل میشود؟ درست است؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با استناد به دلایل و مدارک علم شاکی را نسبت به موضوع باید بتوانید اثبات کنید