مشاوره حقوقی رایگان - معنی کافه خیارات منجمله غبن و تدلیس

با سلام و خسته نباشید
در تقسیم نامه(ارث) این بند آورده شده است:
تقسیم کنندگان کافه خیارات منجمله غبن و تدلیس را خود ساقط نمودند.
این بند به چه معناست؟
در جستجویی که در اینترنت داشتم، کافه خیارات در معامله استفاده میشود، آیا در تقسیم ارث نیز کاربرد دارد؟ چه حقی را از ورثه ساقط میکند؟
خیلی ممنون از شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
پاسخ دقیق در این مقال نمی‌گنجد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون ، تقسیم عقد لازم است و قابل فسخ نیست مگر در موارد خاص

و طبق قانون در موارد خاص و اگر تقسیم به اشتباه انجام شده باشد
یا اگر سهم یکی از ورثه از مالیت افتاده باشد
یا اگر سهم یکی از ورثه ، مال متعلق به غیر باشد
یا اگر تقسیم مشتمل بر ضرر باشد
و ....
در این موارد امکان ابطال تقسیم نامه وجود خواهد داشت و باید دادخواست اقامه گردد و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تقسیم چنانچه مطابق قانون و بطرز صحیح واقع شده باشدمعتبر می باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با این اوصاف تقسیم نامه شما قطعی و می بایست مطابق مفاد آن عمل نمایید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مشاوره هماهنگ کنید که برای شما شفاف کنیم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کافه خیارات یعنی اینکه اختیار فسخ معامله ساقط شده است.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير در ارث ورودي ندارد و مربوط به معاملات بيع است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

اسقاط به معنی از بین بردن و کافه به معنای تمام است.

اسقاط کافه خیارات یعنی از بین بردن تمام خیاراتی که به موجب آنها می توان قرارداد را به صورت یک جانبه از بین برد.

اسقاط کافه خیارات معمولا" به صورت بندی در قرارداد اصلی آورده می شود یا اینکه بعدا موضوع توافقی جداگانه قرار می گیرد.

اسقاط کافه خیارات ولو خیار غبن فاحش یعنی شما می پذیرید حتی اگر به صورت واضح و آشکار در قرارداد ضرر کردید باز هم حق فسخ معامله را ندارید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یعنی حق فسخ احتمالی خودرا ساقط کرده اند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قانون ، تقسیم عقد لازم است و قابل فسخ نیست مگر در موارد خاص

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

کافه یعنی همه
خیارات یعنی اختیارات
غبن یعنی ضرر زیاد
تدلیس یعنی فریب
در کل یعنی طرفین همه ی اختیارات فسخ قانونی از جمله ادعای ضرر و فریب و غیره را از خود ساقط کرده اند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تقسیم نامه به معنای توافق است که یک نوع قرارداد بین وراث محسوب می شود . به همین جهت ، کافه خیارات ، یعنی همه خیارات . من جمله غبن و تدلیس ، یعنی از جمله خیار غبن و تدلیس از هم از بین می رود .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کافه خیارات یعنی اختیارات در قرارداد که طرفین بر اساس انها حق فسخ دارند
خیار تدلیس یعنی فریب در معامله
خیار غبن یعنی اختلاف فاحش در قیمت مورد معامله
که به تشخیص مقام قضایی میباشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که تقسیم نامه با امضای تمام اشخاص تنظیم شده باشد قابل فصل نیست مگر این که اشتباهی صورت گرفته باشد شخصی امضا نکرده باشد یا متعلق به مال غیر باشد