مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در خیابان ورود ممنوع

سلام روز 30 مهر 1402 با برادر کوچیکم سوار موتور بودیم و کوچه 24 افسریه رو خلاف جهت درحال حرکت بودیم که ناگهانی ماشینی از پارکینگ با سرعت اومد بیرون و از سمت راست به ما ضربه وارد کرد که پای من شکست .
کروکی اول من که موتور سیار بودم رو مقصر کردن و بعد از اعتراض هم من مقصر شدم . میخواستم بدونم ورود ممنوع جریمه داره یا مقصر صددرصد هستش؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم اینکه دقیقا چه کسی مقصر است را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند که کروکی را نیز ترسیم می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابل اعتراض است و به این شکل نیست که قطعی باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی در هر صورت این اگر به صورت مسالمت آمیز و با حضور افسر قضیه حل و فصل نشود دادگاه به آن رسیدگی می‌کند و نظر قطعی می‌دهد و نظر کارشناس را مستند قرار میدهد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به نظریه کارشناسی دارد. اگر مورد قبولتان نیست اعتراض بزنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تشخیص این امر با کارشناس راهور است