مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه بر اثر تصادف

با سلام. دوماه پیش بر اثر تصادف که خودم راننده بودم سه تا از مهره های کمرم شکست که با جراحی و گذاشتن پلاتین که اجبارن در بیمارستان شخصی جراحی کردم از بیمارستان مرخص شدم. حال میخواهم بدانم که بجز دیه شکستکی کمر که ده درصد دیه میباشد میتوان درصد بیشتری بگیرم یا نه. در ضمن پزشکی قانونی معاینه مجدد نوشتن که برج 12 باید برا معاینه مجدد برم ممنون میشم راهنمای بکنین.

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

با طرح دادخواست میتوانید خسارات مازاد بر دیه را مطالبه کنید.