مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد شفاهی

سلام و عرض ادب
ببخشید ما به یه مشکلی برخوردیم.شخصی به ما پول داد جهت سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال و از ما امضا گرفت که این پول تحویل ما داده شده و خب رسید هم امضا کردیم اما با عنوان عودت وجه دستی
اما توافق شفاهی کردیم و دست دادیم که ما درضرر شریک نیستیم ولی در عوض تنها در 10 درصد از سود شراکت داریم حالا که ایشون ضرر کرده میگه من شکایت میکنم و پول کاملم رو میخوام ما باید چیکار کنیم؟؟؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بستگی به نوع قرارداد شما دارد که چطور تنظیم شده باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

توافق شفاهی چرا؟ اگر مدرک ومستند نداشته باشید که نتیجه نمیگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر منظورتان اگر این است که شما سرمایه پذیر هستید باید اثبات عقد مضاربه گردد تا مسئول نباشید همچنین صرف شراکت در سود بدون شراکت در ضرر میتواند ربا محسوب شود